Scoala de soferi AutoByaStar

Inscrierea in scoala de soferi

Pentru a intra in urmatoarea serie sunt necesare urmatoarele documente: fisa medicala, aviz psihologic, cazier si copie buletin. Veti fi trecut in Registrul unic de inscriere al scolii de soferi si veti primi un numar de inregistrare care va asigura locul intr-o serie de comun acord stabilita.

Vi se va inmana:

 • Cererea tip
 • Fisa de scolarizare
 • Caietul de cursuri la scoala de soferi

Veti primi indicatii privind modul de completare a acestora si totodata, va anuntam data de deschidere oficiala a cursurilor.

Urmatorii pasi sunt:

 • Veniti la scoala de soferi
 • Depuneti la Secretariat dosarul (plastic) cu actele necesare
 • Aflati grupa din care faceti parte, orarul pentru cursurile teoretice si alte detalii generale legate de procesul de scolarizare.

Cursuri de legislatie auto si conducere

Cursurile pentru scoala de soferi sunt formate din:

 • 30 ore de conducere pe autoturismele şcolii;
 • 24 ore cursuri de legislaţie rutierã care cuprind:
 • 14 ore legislaţie rutieră,
 • 2 ore legislaţie specifică,
 • 4 ore conducere preventivă,
 • 2 ore cunoaşterea şi întreţinerea autovehiculului,
 • 2 ore de cursuri de prim ajutor cu medic autorizat;
 • * pregãtire teoretica – 50 minute fiecare ora didactica.

Profesor Scoala de soferi Auto Bya Star

Serviciul Public Comunitar Regim Permise De Conducere Si Inmatriculare A Vehiculelor

Examenul auto cu politia

Conditii pentru prezentarea la examen:

 • Orele de conducere trebuie sa fie terminate;
 • La examenul de absolvire a cursului teoretic si la evaluarea practica trebuie sa primiti calificativul “Admis”;
 • Dosarul cu acte trebuie sa fie complet;
 • Taxa de scolarizare trebuie sa fie achitata integral.

Dosarele celor care indeplinesc conditiile se depun personal la Serviciul Public Comunitar Regim Permise De Conducere Si Inmatriculare A Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) din B-dul Primaverii nr. 36.

Program de primire a dosarelor

Luni
08.30 – 12.30
13.00 – 18.00
Marti
10.30 – 12.30
13.00 – 16.00
Miercuri
08.30 – 12.30
13.00 – 16.00
Joi
08.30 – 12.30
13.00 – 16.00
Vineri
08.30 – 12.30
 

In toate etapele scolarizarii exerseaza folosind chestionarele online. Daca ati citit deja legislatia rutiera atunci e timpul sa va apucati de chestionare. Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor va pune la dispozitie o serie de chestionare auto online in concordanta cu legislatia rutiera pentru a va testa cunostintele teoretice. Tot ce trebuie sa faceti este sa creati un cont si sa urmati instructiunile.

Nu mai amana, suna acum instructorul!

Informatii utile!

Candidatul se prezinta la ghiseu, unde se va face si preluarea imaginii (atentie, trebuie sa aveti o tinuta vestimentara de culoare inchisa) si tot atunci se poate sustine si proba teoretica pe calculator (proba identica cu rezolvarea de chestionare in scoala de soferi). O data cu sustinerea probei teoretice, i se anunta candidatului si data cand va sustine proba practica, data ce ramane valabila, numai in conditiile in care este declarat “Admis” la proba teoretica. Pentru candidaţi calificativul «admis» la proba teoretică este valabil un an de la data înregistrării acestora în aplicaţia informatică de examinare. Candidaţii declaraţi «respins» la proba teoretică pot susţine o nouă examinare, cu achitarea taxei corespunzătoare, numai după o perioadă de cel puţin 15 zile de la data declarării ca «respins». Candidaţii declaraţi «respins» la proba practică pot fi programaţi pentru susţinerea unei noi probe după o perioadă de cel puţin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare şi prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puţin 6 ore suplimentare de pregătire practică într-o şcoală de conducători auto autorizată. La proba teoretica, candidatul se va prezenta cu actul de identitate si va trebui sa rezolve corect 22 de intrebari din 26 posibile intr-un interval de 30 de minute. Testul (chestionare scoala soferi) ia sfarsit in cazul in care au fost comise 5 erori, sau cand a fost depasit timpul alocat. Proba practica consta in parcurgerea unui traseu indicat de politistul examinator fara ca cel in cauza sa acumuleze mai mult de 20 de puncte de penalizare. In cazul in care candidatul este declarat “Admis” si la proba practica, se va putea prezenta la S.P.C.R.P.C.I.V. cu chitanta ce reprezenta contravaloarea pentru permisul de conducere (68 Ron achitata la CEC, ANAF sau Posta Romana) pentru a ridica permisul de conducere.

Intra in grup 1500+

Intra in grupul 1500+ soferi fericiti, formati de Scoala Auto Bya Star!

Zi de zi mai buni!
Intra in grup 1500+