Acte necesare pentru scoala de soferi

Te asteptam la un ceai sau o cafea, sa iti explicam cum sa completezi dosarul pentru scoala de soferi

Mai jos va prezentam o lista cu acte necesare pentru scoala de soferi si locatia de unde le puteti obtine:

  • Cazier judiciar in 2 exemplare. Il puteti ridica de la Inspectoratul Judetean de Politie din Copou, langa sediul RAJAC. Se elibereaza pe loc pentru cei nascuti in judetul Iasi. Se eibereaza GRATUIT!.
  • Taxa de emitere permis de conducere. Aceasta o puteti plati la orice sediu ANAF, Oficiu postal (taxa postala 5 lei) si in incinta Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere care este in valoare de 68 de lei.
  • Copie nelegalizata dupa Buletin de Identitate/Carte de identitate nefiind nevoie de legalizare, se poate obtine de la scoala sau la orice xerox.
  • Fisa examen psihologic costa 35 ron. Daca alegeti sa faceti fisa medicala la “Cabinetele Medicale Individuale Grupate Nicolina”, acolo gasiti si un cabinet psihologic la et.1,cam. 47 Dr.Psiholog MIRELA si ADRIAN PINTILIE sau et. 2, cam. 82, Psih. PINTILIE ANDREEA. Program: de luni pana vineri de la 9-16.
  • Fisa medicala de la o unitate avizata de Politia Rutiera. Aceasta totalizeaza o suita de examene (Medicina Interna, Ortopedie, Neurologie, Psihiatrie, Oftalmologie, ORL) ale caror rezultate vor fi inscrise pe o fisa centralizatoare. Majoritatea examenelor sunt o formalitate (cu exceptia examenului oftalmologic care este si cel mai important dintre toate) dar sunt consumatoare de timp. In cadrul acestor examene nu se recolteaza sange sau se fac radiografii. Recomandam sa mergeti la o clinica care dispune de toate aceste cabinete, eventual care are o oferta pentru tot pachetul de examene, asa cum sunt “Cabinetele Medicale Individuale Grupate Nicolina” unde, daca ajungeti la ora 11, puteti fi gata cu toate testele pana in orele 14. Costul total al examenelor este de 55 Lei (cel mai ieftin din oras). Cabinetele se afla plasate langa Spitalul de Recuperare Iasi, vis-a-vis de LIDL imediat inainte de intrarea in cartierul Alex. cel Bun si puteti ajunge acolo cu autobuzele 28,44 si 121. Aveti mai jos programul cabinetelor si harta cu plasamentul exact.
Suna la Secretariat

Aveti mai jos programul cabinetelor si harta cu plasamentul exact.

Program Cabinete – Pentru fise medicale auto

Program examinari medicale

Medicina interna Dr. Corodescu Lavinia
L,  Ma,  Mi,  J,  V  =   8.00 – 14.00
Chirurgie – Ortopedie Dr. Nita Sebastian
L,  Ma,  Mi,  J,  V  =   8.00 – 14.00
Neurologie Dr. Mihai Diana
L,  Ma,  J,  V =  8.00 – 14.00; Mi  =  9.00 – 14.00
Dr. Joacabine Beatrice, Dr. Ciapa Andreea
L,  Ma,  Mi,  J,  V  =   11.00 – 14.00
Psihiatrie Dr. Achitei Gabriela, Dr. Paval Lacramioara
L,  Ma,  Mi,  J =  9.00 – 16.00; V  =  9.00 – 14.00
Oftalmologie Dr. Bredetean Vlad
L,  Ma,  Mi,  J,  V =  8.00 – 15.00
O.R.L. Dr. Mardiros Gabriel, Dr. Damean Elena Gabriela
L,  Ma,  Mi,  J,  V =  9.00 – 14.00

Nota 1: Nu se fac programari deoarece nu sunt necesare – daca va prezentati la triajul policlinicii aproximativ la ora 11.00-11.30 aveti posibilitatea sa finalizati fisa in circa 2 ore.

Nota 2: Aveti prioritate la consultatii, dar nu peste pacientul aflat deja in cabinet.

Program incheiere fise medicale si fise de scolarizare

O.R.L. Dr. Mardiros Gabriel, Dr. Damean Elena Gabriela
L,  Ma,  Mi,  J,  V =  9.00 – 14.00
Oftalmologie Dr. Bredetean Vlad
L,  Ma,  Mi,  J,  V =  8.00 – 15.00

Nota: Incheierea fisei medicale si a fisei de scolarizare se face imediat, la prezentare.

 

Incheierea fiselor medicale auto si a fiselor de scolarizare se face numai dupa completarea celor 6 examinari, la oricare dintre cabinetele Oftalmologie (et.I, cam 59), ORL (et.I, cam 52) sau Ginecologie (et.I, cam 49), dupa care va prezentati la triaj pentru a primi un numar de inregistrare.
Prezentarea la consultatii se face obligatoriu cu un act de identitate cu poza, emis de catre Politie (BI, CI, Pasaport, Permis de conducere, Carte de alegator)
Aveti prioritate la consultatii dar in nici un caz peste pacientul aflat deja in cabinet !

Adresa : Str. Hatman Sendrea nr.2 (langa Plaja “PURCICA” si Supermarket “LIDL”), se poate ajunge cu autobuzele: 28, 44, 121
Telefon: 0232-251725 ; 0332-808707
e-mail : fisaauto@yahoo.com

http://www.fisaauto.ro

Intra in grupul 1200+ soferi fericiti, formati de Scoala Auto Bya Star!

Intra in grup 1200+